Flygtid.se - Tid för resor

  Populära flygtider → Thailand

Flygtid till Thailand

Thailand

Avståndet mellan Stockholm och Bangkok, som är huvudstaden i Thailand, är 8326 km och beräknad flygtid är cirka 10 timmar och 13 minuter lång. Men det händer att flygtiden skiljer sig lite eftersom att detta endast är en cirkatid som räknats ut genom hur långt det är mellan de två destinationerna. Ofta så landar restiden på 12 timmar.

Flygtiden till Thailand är som synes ganska så lång. Trotts detta så är det väldigt många Svenskar som tar sig till Thailand och dess varma tropiska klimat för att vara med om nya upplevelser eller bara ta det lugnt och koppla av. Thailand har väldigt mycket att erbjuda alla sina turister och landet är fullt av vackra sevärdheter som väldigt ofta besöks av turisterna.


Att besöka ett tempel i Thailand är någonting som väldigt många av Thailands alla turister gör. Thailands tempel är kända för att vara väldigt vackra och praktfulla. I Bangkok finns väldigt många tempel och där finns även många andra populära sevärdheter som till exempel det kungliga båtmuseet, nationalgalleriet, olika statyer, skyskrapor och palats. Bangkok är en stad värd att upptäcka!

Någonting annat som även brukar vara till intresse för turister är Patpong med sin marknad och även Chinatown är ofta fylld av turister från olika delar av världen. I Thailand finns också ett väldigt stort zoo med många olika djurarter och även detta är välbesökt.

Det finns många som beger sig till Thailand just för att titta på alla landets praktfulla platser och byggnader. Men det finns även dem som enbart åker dit för värmen och havets skull. Runt om i Thailand finns mängder av olika hotell i olika storlekar och med olika utformningar. I Thailand finns även olika resorter och överallt finns där restauranger och gatuvagnar som serverar deras kulturella och smakrika mat.