Flygtid.se

Sök flygtid från Landvetter

Här är din flygtid från Landvetter

Du kan även utforska andra destinationer och flygtider genom att flytta markörerna på kartan...

Annons:


Karta:Göteborg-Landvetter Airport

Göteborg-Landvetter Airport är Landvetters officiella namn.

Flygplatsen är en populär flygplats för bland annat affärsresenärer. Affärsresenärerna står för 80 % av alla inrikesflygningar.

Landvetter öppnades år 1977 och hade år 2017 hela 6 758 520 st resenärer. Flygplatsen är idag sveriges näst största efter Arlanda som ligger i Stockholm.

Parkering Landvetter

Intill Landvetters flygplats så finns det omkring 12,000 st parkeringsplatser.
Swedavia, som äger Landvetter, har även de parkeringsplatser. Läs mer om detta på deras hemsida.


Populära flygtidsuträkningar

Här är destinationerna som våra besökare söker efter mest:

Frequently Asked Questions

- frågor & svar -

Can I read and use this in english?

Yes! We have an international version of Flygtid.se at: CalculateFlightTime.com.

Hur fungerar denna tjänst?

Här på Flygtid.se så kan man som synes söka efter flygtider mellan olika destinationer i världen. Vi är inte låst till just sökningar från flygplats till flygplats. Besökarna kan fritt bestämma avgångspunkt och destinationsdito. Verktyget räknar även med snitthastigheter, start- och landningstider samt ofta använda flygrutter. Vår tjänst skall ses som en tjänst som kan ge en snarlik uppfattning om flygtider runt om i världen och vi tar således ej ansvar för felaktiga uppgifter som kanske inte alltid stämmer med yttre omständigheter som oväder, förseningar eller felaktiga uträkningar.

Kan man även boka resor hos er?

Ja! Vi på Flygtid samarbetar med det isländska bolaget Dohop som erbjuder sökningar efter billiga flygbiljetter över hela världen - och självklart även från Sverige. Vi har deras sökverktyg tillgängligt direkt här hos oss på Flygtid.se. Här kan ni söka efter flygbiljetter.

Vem står bakom sajten?

Flygtid.se samt Calculateflighttime.com ägs av Årsunda Webbinvest AB som är ett svenskt IT-företag baserat i Gästrikland. Flygtid.se skapades år 2008 av Magnus Hansén som även står bakom Årsunda Webbinvest. Här kan ni läsa mer om det företaget.

Har ni fler reserelaterade räknare?

Vi älskar resor. Och att resa. Som svensk kan det då vara roligt, nyttigt och intressant att i förväg - eller på resande fot - kunna räkna om olika tal och värden. Allt blir inte så självklart och lätt när man stöter på temperaturer i fahrenheit, Karibiens östkaribiska dollar eller euro för den delen. Där står vi redo att hjälpa er!

Jag hittar inte svar på min fråga!

... Då är Du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.